Nyírjuk ki Günthert! – Film – kritika

Nyírjuk ki Günthert! 2017 akció-vígjáték

Blake, a bérgyilkos, mindannyiunk, de leginkább saját maga számára is érthetetlen okból kifolyólag elhatározza, hogy megöli Günthert, a legmenőbb bérgyilkost. A nagy melóhoz összeránt egy csapat további bérgyilkost.

Csakhogy a csapatban mindenki idióta. Vagy lúzer. Vagy idióta és lúzer. De nem ám viccesen, nehogy aszidd, hanem bénán. És dögunalmasan. És kifejezetten jólesik a lelkednek, amikor Günther egyesével elkezdi leszanálni őket. Csak azt nem érted, hogy alkalmasint miért nem b@sz közibük (még) egy gránátot, hogy vége legyen az egész szerencsétlenkedésnek.

Aztán amikor jóval később teljes valójában felbukkan a nagy Günther, megérted, hogy miért. Azért, bakker, mert maga Günther is egy beteg f@sz.

A film sima Hétköznapi vámpírok utánérzés, csupán vérszopók helyett bérgyilkosokkal. (Bár a vámpíros verzió sokkal jobban kezdődik mint ez, de amúgy ennél is ótvarabb, sőt kimondottan lelki fájdalmat okoz a nézése. Ami azért is vicces, mert számos helyen azt írjak róla TUDATLAN EMBEREK, hogy minden idők egyik legjobb vígjátéka. HÁT EGY NAGY FRÁSZT!)

Összesen egyetlen poénon nevettünk Manócskával (és szó se róla, itt tényleg nagyot kacagtunk). Ez 15 perc 21 másodpercnél történt, ámde már ekkor egyértelműen valószínűsíthetőnek tűnt, hogy a Taran Killam filmje folyamán ez lesz a legutolsó alkalom.

4/10

Nyírjuk ki Günthert! (Killing Gunther – 2017), akcióvígjáték (IMDb)
R.: Taran Killam, fsz.: Taran Killam, Hannah Simone, Arnold Schwarzenegger

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük